Nejnovější recenze ze sekce Dětské kaše
Nemám ještě vyzkoušeno.
- Jen málo hrudkuje
- Opravdu velmi sladká
- Výrazně aromatická ( opravdu moc)
- Chemická pachuť
- Skrytý přidaný cukr (hydrolyzovaná mouka)
Opravdu nedoporučuji, vždy sám ochutnám každou kaši a vážně horší jsem ještě neochutnal. Je šíleně sladká (já mám rád sladké chutě, ale toto bych nedal) [ono je to ale logické ze složení, sice píší žádný přidaný cukr, ale dají tam hydrolyzovanou mouku] , aroma je taky šílená, po jedné "večeři" dva dny bylo vše cítit vanilkou, voní to v domě víc jak aromatická svíčka. Zkusili jsme i přes odpor dát malé, ale ani jí to očividně nechutnalo, až po "naředění" jinou kaší, pak je to "snesitelné" i pro malou, ale zůstává jakási umělá pachuť v ústech. Toto bych nekoupil ani nepříteli.
- Příjemná chuť
- Nehrudkuje
Skvělé složení, bez zbytečných aditiv. Příjemně chutná, jen lehce nasladlá a malé moc chutná. A zároveň je to absolutní jednička v přípravě, vůbec nedělá hrudky
- Příjemná chuť
- Bez přidaného cukru (i těch skrytých)
- Nedělá hrudky
- Bez "umělých pachutí"
prsotě paráda, jen bych doporučil obchodu vytvořit i jiné kombinace multipacku, jako třeba varianty multipacku bez kaše bez příchutě.
vyborná kaše s mlékem
- dobrá cena, kvalita
- výhodná cena, kvalita
produkt jako takový je v pořádku
krabice od kaše ale přišla celá špinavá, zaprášená a pomačkaná
prckovi chutná
Ideální pro dítě s potravinovou alergií, dochutí se jakýmkoli dostupným ovocem. Mimčo ji miluje.
- nejlepší kaše - kozí kaše
- kvalita
- necítit po kozím
- Rychle hotove a chutne
- český produkt, bez zbytečných přísad, lahodná chuť
Zatím jsem ochutnala základní rýžovou kaši a broskvovo dýňovou. Kaše jsem začala podávat po ukončení 6. měsíce. Rýžová je velmi chutná, pokud se obáváte kozího pachu, tak zbytečně. Od prvního krmení chutnala, brzy jsem ji začala kombinovat s ovocnou přesnídávkou, čímž jsem ji ochutila dle libosti. Ale i když nebyla ochucená, také se po ní jen zaprášilo. Broskvovo dýňová kaše nádherně voní, má jemnou chuť, opět od prvního krmení zachutnala. Velikost balení je optimální, kaši vařím dvakrát denně a do dvou týdnů jsem balení spotřebovala, jak je uvedeno v návodu.
- Jednoduše se připravuje.
- Chutná.
Zobrazuji 481 - 500 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 24 [ 25 ]