Nejnovější recenze ze sekce Dětské kaše
Super produkt.
- Složení bez přidaného cukru
- Obsah vitamínů, železa a vápníku
- Snadná příprava
- Nehrudkatí
- Moc dobrá chuť pro dítě i dospělého
- Nemám co vytknout
S kaší jsme maximálně spokojeni. Přestože je chutově velice dobrá a vůbec nepůsobí uměle (jako tomu u některých kaší je) a chutná i nám rodičům, má pestré složení bez přidaného cukru s obsahem vitamínů, železa a vápníku. Příprava zcela jednoduchá, dobře se rozpouští, nehrudkatí, což mě u jiných kaší dost štvalo.
- bezlepková kaše, kvalitní složení
- jemná hebká konzistence
- vhodná pro ty co mají citlivější zažívání
- bez cukru, obsahuje pouze přirozeně se vyskytující cukry
- dobrý poměr cena a kvalita
- složení plné vitamínů a minerálů :)
- spokojené bříško
- malé stopy přírodní vanilky
- sójový lecitin jako alergen, doufám že jde o ne-GMO původ
- místy tvoření hrudek
Bezlepková kaše z rýžové mouky, obohacená vitaminy a minerály jemné hebké konzistence. Krásně voní po vanilce. Nedoslazovaná.
Mám osobně raději než pšeničné kaše.
Skvělý poměr cena/kvalita. Jediné, co se dá trošku vytknout, je sem tam tvoření se hrudek, které nejdou úplně rozmíchat. Nicméně to není žádný mínus, u kaší to tak bývá. S radostí koupím znovu.
- Dobrá chuť.
- Vyšší cena.
- fortifikovaná železem
- nemléčná
- bez lepku
- rychlá a snadná příprava
- bez přidaného cukru
Stačí jen zalít vodou a okamžitě zhoustne. Chuťově dobrá, opravdu má příjemnou lehkou cereální chuť. Dítě s ní bylo zcela ok.
Je fortifikovaná železem a vitamíny B, D, A a C i vápníkem, takže se hodí jako prevence, pokud se s příkrmy najíždí pomalu a zároveň přestane dostačovat mléko jako zdroj všech vitamínů a minerálů. Dobře se páruje s mixnutou zeleninou na oběd.
- Kvalita
- Konzistence
- Kvalita
- Složení
- Chuť
Synovi obecně kozí kaše od firmy Goldim chutnají. Mají příjemnou vůni, snadno se rozmíchají, nedělají se hrudky, mají dobrou chuť a syna dostatečně zasytí, zároveň mu nezatěžují žaludek. Složení je taktéž daleko lepší, než u jiných značek.
- Konzistence
- Chuť
Zkusila jsem více značek, sunar kaši už bohužel znovu nekoupím
Je velmi dobrá dcera jí má ráda
Pro dceru jsou super a za dobrou cenu
Dobře se rozmýchává, malá má radši ochucené, a tato jí chutná
Ochucená kaše pro nejmenší, malé moc chutná, dobře se rozmýchává, neochucené malá zatím nebaští, tak tato nám vyhovuje:)
Sunar Mléčná kaše krupicová med. na dobrou noc 225 g
Registrovaný uživatel
Přidáno: 11. ledna 2024
(naposledy upraveno 11. ledna 2024)
Zakoupeno v Dr. Max lékárna
- Dobrá chuť
- Příjemně sladká
- Špatná rozpustnost
Chutná dobře, je příjemně sladká. Špatně rozpustná, ostatně jako všechny kaše od Sunaru. Pro hladkou texturu je nutné použít metlu.
chutné, rychlá příprava
rychlá příprava, chutná
Děti milují.
dobře chutná
Velmi výborná svačina
Jsou super a za dobrou cenu
Zobrazuji 221 - 240 ze 500 recenzí « Předchozí 1...10 11 [ 12 ] 13 14...25 Další »