Nejnovější recenze ze sekce Dětské kaše

Ověřený zákazník Dr. Max lékárna Ověřený zákazník

• snadna priprava
  • příjemná vune
  • kvalitní složení vyrobku
  • nic

Pro děťátko opravdu jen to nejlepší a tato kaše mu to spolehlivě poskytne díky obsahu colostra.Velmi snadno se připravuje a stala se pravidelnou součástí našich svacinek.Chut je neutrální,vůně příjemná a konzistenci si můžete doladit dle preference - řidší,hustejsi...Za mě jednoznačně doporučuji.

Ověřený zákazník Testuj.to Daniela

• výborná chuť
  • malé balení

Mléčna kaše colvia je úžasná. Moji kluci, dvojčata, jí úplně milují ať samotnou nebo s ovocem. Dostávají jí vždy odpoledne, kdy už jsou zmlsaní a masozel nechtějí ani náhodou, tak na kaši otvírají pusu s nadšením. Akorát doporučuji rozmíchávání v teplejší vodě, lépe se rozpouští mléko. Jen bych uvítala větší balení.

Ověřený zákazník Testuj.to Michaela

• Chuť

Colvia kaše je chuťově výborná. Hezké složení produktu. Vždy se dá něčím dochutit. Hodila by se i nemléčná kaše pro děti, když není chuť na mléčnou kaši. Zvolila bych i nějaké s příchutí, třeba banán, čokoláda či jahodová. Ráda dále koupím. snadná příprava rýžové kaše. Hezké složení produktu.

Ověřený zákazník Testuj.to Klara

• Konzistence
  • Praktické balení

Je ve velmi praktickém znovu zavíratelném neprůsvitném balení.
Lehce voní po sušeném mléku.
Příprava je velmi snadná ať dodržujte postup doporučený výrobcem nebo jako já připravujete kaši od oka.
Nehrudkuje se.
Chuť a konzistence velmi připomíná krupicovou kaši .

Ověřený zákazník Testuj.to Sara

• Dobrá chuť
  • Obsahuje mnoho vitamínů a mineralů

Tuto rýži jsem si vybrala zejména proto, že obsahuje tolik vitamínů a minerálů, chtěla jsem pro malého kvalitní kaši, tak tohle byla jasná volba. Chuťově je skvělá, přijmne voní. Na jedno balení stačí 6 lzicek, takže balení vydrží dlouho. Nám moc chutná, a tak doporučuji. :)

Ověřený zákazník Testuj.to Tereza

• Obsah kolostra
  • Neobsahuje palmový olej
  • Příznivá cena
  • Vůně kaše (můj subjektivní pocit, dítěti nevadí)
  • Horší dostupnost v běžné prodejní síti

Oceňuji rychlou přípravu a složení (bez přidaných cukrů, palmového oleje, naopak obsahuje vitamíny a kolostrum).
Synovi kaše chutná, nebolí ho po ní bříško, je fajn na dodání energie při snídani. Dá se ochutit podle vlastních preferencí (přesnídávkou, skořicí..).
Cenově příznivá (cca 10 Kč na porci).

Ověřený zákazník Testuj.to Eliska Soukupova

• Balení
  • N

Výborná kaše, mala má rad. Má znovu uzaviratelný pytlík. Jednoduchá příprava, skvělý složení a je skvělý k večeři i snídani ,tim že se pytlík uzavre je naprostá spokojenost. jablečná příchuť není moc výrazná ale když člověk posype skořicí je to naprostá senzace

Ověřený zákazník Testuj.to Kateřina

• Vse
  • Nic

Vždy jsem používala jen kase na dobrou noc. Vůbec jsem netušila, ze existuje i jiný druh, navíc se skvělým bonusem colostra. Jsem nadšena. Syn je nadšený, je to zdravější varianta kase. Takže urcite budeme i nadále používat a ostatním vřele doporucuji zkusit

Ověřený zákazník Testuj.to Ema

• Dětem chutná

Mléčnou rýžovou kaši s colostrem vřele doporučuji. Tím, že se jedná o kaši rýžovou, je vhodná i pro nejmenší s intolerancí. Colostrum je v současné době dostupné, ale u tohoto produktu je, za velice přijatelné peníze a tak všechny maminky můžou svým nejmenším nastartovat dobrý imunitní systém, již od ukončeného 6. měsíce.

Ověřený zákazník Testuj.to Petr

Přidáno: 10. června 2023

• znovuzaviratelný pevný obal
  • přírodní produkt
  • obsahuje kolostrum
  • rychlá příprava
  • vůbec necítím jablka
  • cena

Rýžová kaše má jednoduché balení. Mě osobně se líbí znovuzaviratelný obal, který je pevný a nepropouští ani světlo. COLVIA Mléčná rýžová kaše s colostrem a jablkem je přírodní výrobek z vybraných surovin. Pro mě je výhodou, že obsahuje kolostrum, teda mateřské mléko. Převařím vodu a nechám chvíli schládnout, pak přisypu takové množství prášku, aby kaše byla hustá, tak akorát. Již více nesladím, ani nedochucuji. Necítím tak jablka, ale kaše příjemné voní mlékem. Perfektně a rychle se rozpustí. Colvia rýžová kaše neobsahuje ani hrudky. Malé chutná a za to jsem rád. Kaši tedy mohu jen doporučit.

Doporučuje produkt

Děcku před spaním chutnala.. teď už ji asi nejí...

Ověřený zákazník Testuj.to Nikola

• Chut
  • Libil by se mi vic hezci barevnější, detsky obal

Chuťivě byla kaše moc dobrá, chuť i vůni měla po mléce. Nema žádné hnusny, jednoduše se umíchá, snadno se podává. Je možné do ní přimícháme i nejake ovoce co má vaše miminko rádo. Já prodávala hroznové vino nebo jahody, ale nemu byt. Na první pokus jsme dávali bez ovoce a take malému velmi chutnala.

Ověřený zákazník Testuj.to Eliška

• Méně sladká
  • S colostrem
  • Bez laktózy
  • Jemná konzistence
  • Chuťově dobrá
  • Nevoní
  • Slabá chuť

Tato kaše je velmi snadná na přípravu. Chuťově je méně výrazná, ale oceňuji, že není tak sladká. Bohužel u nás moc takto samostatně neměla úspěch. Každopádně když jsem kaši obohatila o ovocné pyré, hned byla mnohonásobně lákavější. Celkově tuto kaši hodnotím pozitivně a určitě ji mohu doporučit.

Ověřený zákazník Testuj.to Anna

• Přírodní složení
  • Znovu uzavíratelný obal
  • Rychlá příprava
  • Jablečná chuť není moc cítit

Mléčná kaše COLVIA mě i synovi velmi chutnala. Kaše je velice jemná ale jablečná příchuť není moc výrazná. Kaši jsem vždy dozdobila ještě čerstvým ovocem a syn vždy snědl celou porci, takže mu kaše rozhodně chutnala. Musím ocenit snadnou přípravu a že kaše nedělá hrudky. Složení je taky velmi dobré, 100% přírodní, je zde i dost vitamínů a minerálů což u mě při koupi hraje důležitou roli. Také se mi líbí obal výrobku a hlavně znovu uzavíratelný sáček s kaší, který lze pohodlně vzít s sebou na cesty.

Ověřený zákazník Testuj.to Jana

• Chytře vyřešený sáček
  • Jednoduchá příprava
  • Kvalitní složení
  • Malý výběr (různé obiloviny)

Rýžová kaše s colostrem je vyráběna z kvalitních surovin a hlavně bez zbytečných příměsí nebo cukru. Mléčná kaše se snadno připravuje a i skladuje - sáček je opatřen uzavíráním. Synovi kaše relativně zachutnala, ačkoliv nebyl nikdy největší fanoušek kaší

Ověřený zákazník Testuj.to Iveta

Nedoporučuje produkt
  • Obal
  • že je ochucená
  • colostrum
  • bohužel nám nechutnala
  • moc tekutá

Má dcera už má za sebou nějaké kaše, které tak snědla na půl, zkusila jsem koupit tuto rýžovou, kterou ještě nemáme s tím, že je přidané i colostrum a jablka. Bohužel dceři nechutnala i když jsme to zkoušeli ráno na snídani i na svačinku odpoledne. Věřím, že u nějakého miminka to bude mít úspěch.

Ověřený zákazník Testuj.to Michaela

• Zavíráni
  • Složení

Mléčná rýžová kaše je velmi chuťové dobrá, není sladká, má dobrou konzistenci. Dcera neměla žádnou reakci na změnu kaše. Co bych nejvíce vyzdvihla je složení kaše a znovuuzavíratelný sáček, jež konkurenční kaše nemají. Určitě ráda vyzkoušela i jinou příchuť rýžové kaše od této značky.

Ověřený zákazník Testuj.to Lenka

• konzistence
  • mléčná chuť
  • znovu uzavíratelný obal
  • složení bez rostlinných tuků
  • obsah colostra
  • dle dávkování hustší

S kaší jsem byla velmi spokojená. Chuť je jemná a mléčná a synovi chutnala. Ochucení jablkem, kterého jsem se trochu obávala je velmi jemné až neznatelné, takže neučí "na sladké". Dle doporučeného dávkování mi přišla trochu hustší, ale lze snadno doředit. Rozmíchávala se velmi dobře a konzistence byla jemná bez hrudek. Ocenila jsem i znovu uzavíratelný obal. Rádi budeme kaši i nadále zařazovat.

Zobrazuji 281 - 300 ze 500 recenzí 1...13 14 [ 15 ] 16 17...25