Nejnovější recenze ze sekce Dětské kaše

Ověřený zákazník Testuj.to Michal

Přidáno: 8. června 2023

• Znovu uzavíratelný obal
  • Složení
  • Obsaj colostra
  • Nic

COLVIA Mléčná rýžová kaše s colostrem dcera přijala velmi kladně, chutnala ji. Na kaši pozitivně hodnotím vůní a složení. Také je praktický znovu uzavíratelný obal, který chrání příjemné aroma, které voní po opravdových jablkách. Určitě doporučuji vyzkoušet.

Ověřený zákazník Testuj.to Eliška

Přidáno: 8. června 2023

• Nehrudkovatí
  • Ne moc sladké
  • Snadná příprava
  • Obsahuje colostrum
  • Bez lepku, konzervantů a barviv
  • Uzavíratelný pytlík
  • Moc necítím jablko
  • Moc nevoní
  • Chuť nevýrazná

Colvia - Mléčná rýžová kaše je přírodní výrobek pro děti od 6M. Velmi snadno se připravuje. Je krásně hladká. Jen moc nevoní a chuť je jemná, nevýrazná a lehce nasládlá. Musela jsem doplnit o ovocné pyré, aby se stala u nás lákavou. Oceňuji složení, že je bez lepku, barviv a konzervantů.

Ověřený zákazník Testuj.to Jana

• Balení v sáčku
  • Dobře se připravuje
  • zatím jsem na nic nepřišla

Mléčná kaše se vyrábí z kvalitních surovin, bez příměsí a bez cukru, což není na trhu rozhodně standardem. Kaše se snadno připravuje, jednoduše se dá rozmíchat vodě. Balení se dá pěkně uzavřít, takže kaše nechytá okolní vlhkost. Synovi po několika ochutnání celkem šmakovala

Ověřený zákazník Testuj.to Monika

• Chuť
  • Colostrem
  • Snadná příprava
  • Nic

COLVIA Mléčná rýžová kaše s colostrem a jablkem.Kaše je velmi snadná a rychlá na přípravu a vůbec nedělá cucky.Stačí pouze ohřát vodu.Vnitřní sáček má zapínání aby suchá směs nezvlhla.Dědátku moc chutnalo a na dlouhou dobu bylo zasycné.Kaše obsahuje hromadu vitamínu.

Ověřený zákazník Testuj.to Monika

• Znovuzavíratelný obal

Kaše má příjemnou ne moc intenzivní vůni. Je hladká, lehce se rozpustí a neobsahuje žádné kousky jablek. Má úplně bílou barvu a velmi příjemně mě překvapil znovuzavíratelný obal. Dcera kaši jí s chutí a nemá žádné bolesti bříška jako po jiných kaších.

Ověřený zákazník Testuj.to Hana

• kvalitní obal
  • jednoduchá příprava

Vzhledem k úspoře času jsem se uchýlila k instantním kaším pro malé děti, mohu tedy porovnat s více výrobky a tento je ve velmi dobré kvalitě! Jak balení - které je uzavíratelné ,a to většina kaší nemá, tak konzistence a chuť , malému synovi hned chutnala.

Ověřený zákazník Testuj.to Zuzana

• rychlá příprava
  • nic jsem nenašla

Tuto kaši náš syn doslova zbožňuje, už pro její chuť a vůni. I já si ji velmi oblíbila. Jsem maximálně spokojena pro její složení a je to za mě skvělá alternativa vyvážené stravy jako sladká večeře nebo odpolední svačinka. Kaše se připraví rychle, bez žmolků a s minimem práce. Za mě ji doporučujeme všema deseti.

Ověřený zákazník Testuj.to Irena

Doporučuje produkt
  • Nezvyklá chuť, pro nás dobrá
  • Zdravotní benefity
  • Cena
  • Dítě mi to jí
  • Nezvyklá chuť nemusí sednout každému
  • Málo jsem cítila jablka

Dítě mi tu kaši snědlo. Takže hodnotím velmi pozitivně. ? Já jsem ji také vyzkoušela. Zprvu mi chuť připadala hodně zvláštní, asi obsaženým kolostrem. Po několika soustech mi zachutnala, ale určitě ta chuť nemusí být pro všechny. Chuťový rozdíl mezi touto a klasickou kaší bych přirovnala k rozdílu mezi mlékem a kefirem. Co bych snad na kaši zlepšila je intenzita jablečné chuti, jablko jsem v ní cítila jen slabě. Cena se mi zdá přijatelná.

Ověřený zákazník Testuj.to Kateřina

• uzaviratelny sacek
  • rychla a jednoducha priprava
  • dobra chut

COLVIA® Mléčná rýžová kaše Natural s colostrem je bez barviv, konzervantu,lepku. Je plna vitaminu, mineralnich latek. To vse dohromady dava kasicce vybornou chut a miminku spokojene brisko. Jako velky bonus, je uzaviratelny sacek. Priprava je snadna a rychla.

Ověřený zákazník Testuj.to Michaela

• Výborná chuť
  • Hezké balení
  • Složení

Výborná kaše, dceři tak moc chutnala, že se na ní každé ráno těšila. Chuťově je velice dobrá, pouze mírně nasládlá a dá se kombinovat s dalším ovocem, pokud máte doma jedlíka. Balení vystačí na cca 7 porcí, já jsem jí ještě trochu ředila, aby nebyla tak hustá. Za mě perfektní snídaně pro děťátko.

Ověřený zákazník Testuj.to Iveta

• vůně
  • jednoduchá na přípravu
  • složení

Mléčná rýžová kaše Natural s colostrem Colvia mně i mému děťátku velmi chutná, vyzkoušela jsem také, neodolala jsem ani vůni, která je typická pro rýžovou kaši. Kolostrum je kravská bílkovina, kterou produkují mléčné žlázy krávy cca 24 - 48 hodin po porodu, obsahuje všechny složky, které zajistí zdraví a energii novorozence (komplex imunitních a růstových faktorů), obohatí výživu. Dnes má kolostrum široké využití v oblasti zdraví dětí i dospělých.

Ověřený zákazník Testuj.to Natália

• všetko
  • cena

Takže moje detičky si kašu veľmi pochvalujú, malá má 6 mesiacov a syn má rok aj pól, obydvom chutí táto vaša mliečna ryžová kaša s colostrem a jablkem, jedlo by ju od rána do večera chuť je výborná, vôňa je tiež super taká jemná, deti si ju hneď zamiluju

Ověřený zákazník Testuj.to Martina

• rozpusthnost
  • nic

COLVIA® Mléčná rýžová kaše Natural s colostrem detem i mne moc chutnala, velmi rychle se rozpousti a netvroi zadne hrudky, detem se libilo ze kasi mohou michat sami, me zaujalo super slozeni, jeste bych obal obohatila o nejaky hezky obrazek aby prilakal a malou klientelu

Ověřený zákazník Testuj.to Kateřina

• Není slazená
  • Obsahuje kolostrum
  • Nic

Kaše má jemnou jablečnou vůni, dítěti moc chutnala. Konzistence kaše je jemná. Má výborné složení, nenajdete v ní žádné cukry a palmový olej a další nevhodné složení jako u konkurence. Jen rýže, colostrum a jablka. Ráda zkusím i jinou příchuť a doporucuji.

Ověřený zákazník Testuj.to Andrea

• Obsahuje Colostrum
  • 100% přírodní
  • Nevznikají hrudky
  • Příznivá cena

Vyzkoušela jsem mléčnou rýžovou kaši Colvia a jsem velice mile překvapená.
Dcerka od malička kaše spíše odmítala, vyzkoušela jsem už mnoho druhů a nikdy žádný velký úspěch neměly.
Tuto kaši si oblíbila. Má velmi jemnou, kremovou konzistenci. Při míchání kaše nevznikají žádné hrudky. Chuť je přirozeně nasládlá. Líbí se mi, že obsahuje Colostrum, které je výborné na celkovou obranyschopnost deťátka a že je to 100% přírodní produkt. S touto kaši rozhodně neuděláte chybu. Za mě můžu jen doporučit protože dceři pomohla i v období kdy měla střevní virozu. ?

Ověřený zákazník Testuj.to Anna

• Slozeni vyrobku
  • Nic

COLVIA mléčná rýžová kaše s colostrem a jablkem je velmi chutná kaše a snadno stravitelná.Me dceři tato kaše moc chutnala.Kasi lze připravit snadno a rychle.Doporucuji všem tuto kaši vyzkoušet.Ja osobně ji budu kupovat i nadále.Tato kaše navíc vydrží na více použití..

Ověřený zákazník Testuj.to Jana

• Rychlá příprava
  • neobsahuje rostlinné složky
  • neobsahuje zahušťovadla
  • snadná příprava

Rýžová kaše Colvia s colostrem a jablkem se velmi jednoduše připravuje. Stačí do misky nalít 100ml zchlazené převařené vody, přidat asi 6 lžiček kaše a promíchat. Hustotu lze upravit dle chuti. Kaše neobsahuje žádné plnidla ani zahušťovadla, žádné rostlinné tuky.

Ověřený zákazník Testuj.to Iva

• Obsahuje klostrum
  • Mléčná chuť a příjemná vůně
  • Bez dochucovadel a plnidel
  • Cena
  • Dobra rozpustnost
  • Uzavíratelný sáček

Mléčná rýžová kaše Colvia je pro nás od prvního ochutnání favorit mezi kašemi. Kašička je umístění v praktickém uzavíratelném obalu, takže nenavlhne. Vůně je příjemně mléčná. Po vychladnutí vody na 45 stupňů se směs parádně rozmíchala a nedělaly se hrudky. Miminku po první lžičce moc zachutnala a po plné mističce se jen zaprášilo. Tato varianta je Natural, takže jsme do ní zamíchali jednou jahody, potom banán, domácí jablečnou přesnídávku a měli jsme z toho hned několik různých příchutí. Chutí mi přijde lahodná, mléčná, a i když je kaše rýžová, tak jsem ji ani nezaregistrovala oproti konkurenčním značkám. Výhodou je obsah pouze mléčného tuku a je bez rostlinných složek, plnidel nebo dochucovadel. Cena je oproti jiným kaším báječná a určitě ji zakoupíme zase.

Ověřený zákazník Testuj.to Nela

• složení - velmi kvalitní
  • konzistence výborná
  • kaše se dobře rozmíchávála, žádné hrudky
  • příjemná "přírodní" vůně
  • na trhu není moc rýžových kaší a s colostrem nevím o žádné jiné
  • není co vytknout

Značka Colvia není na našem trhu až tak známá jako jiné velké značky, což je velká škoda. Vyrábí hodně produktů pro dětičky, ale i například kosmetiku nebo máslo ghí. Kaše nás nadchla. Neznám žádnou jinou kaši na českém trhu s kolostrem. Za mě je to výborný originální nápad. Většina maminek bohužel podle mého osobního názoru preferuje kaše ovocné a navoněné a rýžové třeba ani nedají šanci. Přiznám se, že jsem uvažovala doteď stejně. Ale po tom, co jsem kaši servírovala dceři (11 měsíců) a i sama jsem jí ochutnala, vím, že to byla chyba. Kaše má kvalitní složení, na tom si značka Colvia zakládá u všech svých produktů. Taktéž má dobrou konzistenci, tak akorát. Příjemná vůně a snadná příprava. Kaše nelepila, snadno se rozmíchala. Velmi chutnala a já ji s čistým svědomím mohu doporučit i dalším maminkám a jejich dítkům. My kaši určitě budeme kupovat čas od času i nadále.

Ověřený zákazník Testuj.to Daniela

Přidáno: 3. června 2023

• Jednoduchá příprava
  • Dobře se rozpouští
  • Lehce umělá pachuť

Trošku jsem se bala jak dceři kaše zachutná má teď období (10 měsíců ) že si trošku vymýšlí s jídlem.Ale dceři velmi chutnala.Ocenuji jednoduchou a rychlou přípravu-Stačí pouze zalít vodou.Nedela hrudky.Jedine co mi trošku vadí je nevýrazná vůně a trošku jemná umělá pachuť

Zobrazuji 301 - 320 ze 500 recenzí 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25