Nejnovější recenze ze sekce Dětské kaše

Ověřený zákazník Testuj.to Nikola

Přidáno: 28. května 2024

• Vůně
  • Jednoduchá příprava
  • Pro někoho možná vyšší cena

Jsem moc ráda, že jsme se synem mohli otestovat tuto kaši. Produkty značky Beggs mám ráda. Kaše má výborné složení. Můj syn má moc rád jídlo a tato kaše mu opravdu velice chutnala. Její chuť je moc dobrá není nijak umělá. Susenkova příchuť bude rozhodně jedna z našich oblíbených a vyhledávaných. Kaše nejen, že skvěle chutná, ale její obal je tak krásný, že už jen kvůli němu bych si ji koupila. Celkově hodnotím tuto kaši velice kladně.

Ověřený zákazník Mamasbaby.cz Merit

Přidáno: 27. května 2024

• složení
  • snadná příprava
  • žádné

Kaše mě nepřekvapila - znám již kojenecké mléko od této značky a i kaše u nás měla obdobý úspěch. Je chutná, s kvalitním složením. Snadno se připravuje (nehrudkuje), chuť je jemná, ale příjemná - pro menší děti úplně OK, pro větší se nechá trošku dosladi, případně doladit skořicí.
Oceňuji rychlou a pohodlnou přípravu.

Ověřený zákazník Testuj.to Eva

Přidáno: 26. května 2024

• Dobrá chuť
  • Pěkné balení
  • Nic

Tuto mléčnou kaši bych doporučila já i můj syn. Rozhodně dobře chutná, protože syn ji snědl na posezeni, chutná mu. Kaše mu sedí, vypadal spokojeně a i zažívání bylo v pořádku. Já zase oceňuji praktické balení, akorát velké a moc pěkné a zároveň složení se mi také líbí. Za nás dobrá volba a budeme i nadále kupovat.

BEBIS Kojenecká kaše s ovčím mlékem rýžová s banánem 200 g

• rozpustitelnost
  • vůně
  • krásný design
  • žádné

Mléčná rýžová kaše Beggs, zejména obal krabice, zaujme na první pohled krásným designem. Chutná výborně, není příliš přeslazená a velmi příjemně voní. Přípravu zvládne každý, kaše se snadno rozpouští. Rýžová kaše v praktickém dvěstěgramovém balení prakticky dlouho nevydrží, protože věřím, že v každé domácnosti rychle zmizí. Značka Beggs, donedávna pro mně naprosto neznámá, nabízí kvalitní produkty a u této mléčné rýžové kaše tomu není jinak. Všema deseti doporučuji, minimálně k vyzkoušení. Ale věřím, že nezůstane jen u toho, nicméně se výrobek stane běžnou součástí jídelníčků.

Ověřený zákazník Testuj.to Šárka

• Vůně
  • Jednoduchý design obalu
  • Žádný jsme neobjevili

Kaši jsme vyzkoušeli u našeho 3 letého a 7 letého syna. Oba dva byli moc spokojení. Kladem je určitě velmi příjemná vůně, jemná konzistence bez hrudek a samotná jednoduchá příprava. Jdou v ní cítit piškoty či máslové sušenky. U obalu na první pohled určitě zaujme zlatý název. Popis i návod jsou na zadní straně krabice, kde se trochu rozcházíme při samotné přípravě - aby kaše byla opravdu kaší, museli jsme dát 45 g kaše a 110 ml vody, oproti uvedeným 30 g kaše. I přes to ale velká spokojenost.

Ověřený zákazník Testuj.to Michaela

• Skvělá chuť
  • Nadýchanost
  • Super složení
  • Není přeslazená
  • Malé balení :)

Designe obalu na mně u kaše, také udělal velký dojem. Působí na mně více estetický, nemam ráda když obal svítí v regalu, nebo při rozbalení z krabice. Křiklavý obal, mnohdy nezaručuje kvalitu výrobku. Dcerce se krabice kaše Beggs také moc líbí, a hned ji brala jako svojí hračku :) U složení, mě zaujalo, že v kaši nejsou žádné zbytečné přísady a že je super, že největší Alergeny jsou na obalu zvýrazněny, což je u maminek malých dětí nebo alergiků velké plus. Chuť 3 zrnné kaše je úžasná.

Ověřený zákazník Testuj.to Renáta

Doporučuje produkt
  • Kaše chutná dětem i mě
  • Chuť výborná, není v ní cítit prášek jako v některých kašich
  • I po vychladnutí byla stále krásně jemně kašovitá
  • Není sladká, za mě plus
  • Možná pro někoho cena produktu

Kaše velice příjemná na chuť po maslovych sušenkách. Velké plus je ,že není vyhnaná umělým cukrem jako u některých jiných kaší jiných značek, necítím z ní umělé přísady.

Tento produkt Kaše mě velice zaujal I nadále bych vyzkoušela jiné příchutě této značky:)

Ověřený zákazník Testuj.to Pavla

• složení
  • upravitelná konzistence
  • praktický obal
  • nejsou

Výborná kaše!
Při přípravě krásně provoněla celý byt, dozdobila jsem ji ještě jahodami a moje malá sestřička ji hned rychle zbaštila. Kaše má taky výborné složení bez palmového tuku a umělých dochucovadel, což je v dnešní době naprosto úžasné. Kaše je uskladněna v praktické uzavíratelné papírové krabičce s moc hezkým designem.

Beggs Mix kaší s plnotučným mlékem 3 x 200 g

Beggs Mix kaší s plnotučným mlékem 3 x 200 g

Ověřený zákazník Mamasbaby.cz ivana

Zakoupeno v Mamasbaby.cz

Doporučuje produkt

skvělá chuť i rozpustnost, chutná celé rodině

Ověřený zákazník Testuj.to Monika

• Rychlé dodání
  • S chladnutim neřídne
  • Vhodná už od 6m
  • Příjemná vůně
  • Snadná příprava
  • Pro větší děti chuťově nevýrazná

Super kaše pro děti do 1 roku. Pro starší bych osobně nekupovala nebo bych počítala s dochucovaním. Naši 18m dceři samotná kašička nechutnala, ale se skořicí a banánem už ano. Věřím, že pro menší děti bude chuťově dobrá. Příjemně voní a hlavně neřídne. Snadná a rychlá příprava

SUNAR ovocná s 8 cereáliemi 220 g

SUNAR ovocná s 8 cereáliemi 220 g

Ověřený zákazník Chcipleny.cz Ověřený zákazník

Přidáno: 18. května 2024

Zakoupeno v Chcipleny.cz

Doporučuje produkt

Dobra kase, chutna a vyhovyje nam

Ověřený zákazník Testuj.to Sessi

Přidáno: 16. května 2024

• Rychlá příprava
  • Není

Velmi jsem ocenila, že kaše neobsahuje přidané cukry. Banánová příchuť vcelku uměle voní ale chuťově je jemná. Příprava byla velmi rychlá, což ocení každá maminka. Papírový obal je standardní, funguje v pohodě. Kaše miminku chutnala, i přes to že kaše moc nejí.

Ověřený zákazník Testuj.to Martina

• krásná vůně
  • rychle botná
  • skoro bez chuti

Kaše mi příjde průměrná. Musím pochválit krásnou vůni, která je cítit už při otevření a přípravě, jen je škoda, že je kaše skoro úplně bez chuti. Syn jí jedl, ale bylo znát, že jiné kaše s lepší chutí má radši. Balená v krásné krabici a uvnitř ještě sáčku asi by stačilo balit jen do sáčku, bylo o odpad míň.

Ověřený zákazník Testuj.to Adéla

• Konzistence
  • Cena
  • Jemná příchuť
  • Obsahuje maltodextrin

Příjemná jemná příchuť kaše, která má skvělou konzistenci. Malým negativem vidím v složení složku Maltodextrin, který není úplně vhodný u kojenců. Nicméně poměr cena a množství je skvělý. Na obalu kaše bych trochu zapracovala a trošku pozměnila design.

Ověřený zákazník Testuj.to Jana

Nedoporučuje produkt
  • Chuť

Na tuto kaši jsem se těšila,ale za mě musím říct,že mě hodně zklamala chuťově. Necítila jsem ani trošku příchuť jablka. Chuť byla taková nijaká a nevýrazná. Příprava kaše je jednoduchá. Stačí jen voda. Hodně se mi líbí obal od kaše. Příjemná barva. Celkově mě kaše ale nenadchla a za mě ji kupovat nebudu.

Ověřený zákazník Testuj.to Veronika

• Jemná chuť
  • Žádné

Mléčná banánová kaše Beggs je výbornou volnou příkrmy pro malé děti. Snadná příprava je jedním z hlavních benefitů. Jemně nasládlá chuť díky banánu potěší jak dítě, tak rodiče. Jako bonus vnínám to, že je kaše rýžová a tedy bezlepková kaše, což rozšiřuje možnosti pro rodiče dětí s bezlepkovou dietou.

Ověřený zákazník Testuj.to Adéla

• Příprava
  • Chuť

Malému tato kaše mlc chutnala, má lahodnout jablečnou příchuť a sama o sobě je opravdu dobrá. Určitě je to i díky složení bez palmového oleje a cukrů a s podílem 27% plnotučného mléka. Moc se mi líbí praktické balení a jednoduchá příprava. Stačí zalit vodou, promíchat, zkontrolovat teplotu a je to! Doporučujeme

Ověřený zákazník Testuj.to Helena

• Designové
  • Cena
  • Design
  • Malé balení

Beggs jablečná kaše je skvělá pro své složení. Navíc je z plnotučného mléka, takže miminko zasytí na delší dobu. Příjemně voní po jablíčkách a není příliš sladká, což je dobře. Příprava je velmi pohodlná a rychlá a nedělá hrudky. Líbí se mi design výrobka příznivá cena

Zobrazuji 61 - 80 ze 500 recenzí 1...2 3 [ 4 ] 5 6...25